Stalling

De meeste mensen kiezen ervoor om gedurende de wintermaanden hun boot uit het water te halen; voor behoud van het schip en reduceren van het onderhoud. Op de werf van Tradewind Yachts kunt u terecht voor binnen- en buitenstalling, zowel tijdens de winter als voor een korte onderhoudsstop gedurende de zomer.

Onderhoud of reparatiewerkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden of in overleg zelf uitvoeren. In onze gezellige Engelse pub kunt u dan even uitrusten en van gedachten wisselen met andere bootliefhebbers. Indien u tijdens de stalling werkzaamheden aan uw schip door ons wilt laten uitvoeren is korting op de stallingkosten mogelijk.

De 18e eeuwse schuur huisvest onze showroom, de werkplaats en het kantoor. Daar tegenover bevindt zich het verharde terrein van ca. 7000m ², twee moderne botenloodsen en de werkplaats. Onze stallingcapaciteit binnen bedraagt zo’n 2.300 m² brengt.

Onze werf ligt op loopafstand van de haven van Walsoorden. Alle hijs-, helling en transportwerkzaamheden worden met moderne apparatuur en gecertificeerde vakmensen uitgevoerd. Met de uiterste zorg worden schepen in de loods gestald, zodat ze veilig en droog staan. Of we stallen de schepen op het verharde terrein, waarbij op verzoek de mast van de boot wordt gehaald, zeilen en kussens droog worden opgeborgen en indien noodzakelijk het schip winterklaar wordt gemaakt.

Graag geven wij een gespecificeerde offerte van de stallingkosten indien u het type schip, de maximale buitenafmeting, het gewicht van het schip en eventuele specifieke wensen aan ons doorgeeft.