Tradewind Yachts

Al decennia bouwt Tradewind Yachts met groot succes zeewaardige, compacte zeilschepen van 25 tot 44 voet met een mooie klassieke afwerking en opmerkelijk goede zeileigenschappen.

Jarenlang werden de jachten in Engeland gemaakt, maar sinds 2000 worden de jachten voor de Europese markt afgebouwd door Austin Lion. Al bijna tien jaar is Tradewind Yachts volledig in Nederlandse handen. Naast de bouw van nieuwe boten is de werf gespecialiseerd in onderhoud, stalling, reparatie en restauratie van alle typen zeil- en motorboten.

De werf bouwt en levert ook andere schepen, alle met klassieke uitstraling en hoogwaardige afwerking als gemeenschappelijke deler. Of het nu gaat om de mooie Pilot Cutter met flushdeck, de Modesty 30′, de populaire Norfolk Gypsy (19 ft) of de trailerbare open Mc Nulty range (8 tot 18 ft), alle bezitten de mooie en herkenbare klassieke lijn.
De Mc Nulty range zijn in te richten als sloep, roei-, zeil- of bijboot. Het gaffeltuig op de zeilboten versterkt de klassieke uitstraling van deze polyester of houten scheepjes.